Zatvori
Skladiste s kutijama
Foto: PoslovniPuls / AI
PoslovniPuls
17/11/2023

Evo zašto se preko eBay-a trguje ChatGPT Plus korisničkim računima

Izvršni direktor OpenAI-a, Sam Altman, najavio je kako će tvrtka privremeno zaustaviti nove prijave za svoju plaćenu pretplatu ChatGPT Plus - i čini se da neki korisnici sada pokušavaju iskoristiti ovu neočekivanu situaciju prodajom svojih korisničkih računa na eBayu, iako po sniženim cijenama.

Oglasi koji nude pristup plaćenoj verziji ChatGPT-a tvrtke OpenAI, koja uključuje snažniju verziju njenog GPT modela, pojavili su se na web mjestu nakon Altmanove objave.

"Privremeno obustavljamo nove prijave za ChatGPT Plus," rekao je šef OpenAI-a u objavi na X-u (bivši Twitter). "Porast uporabe nakon devday-a premašio je naše kapacitete i želimo osigurati da svatko ima izvrsno iskustvo korištenja", dodao je Altman.

Podsjetimo, prva konferencija za programere OpenAI-a prošlog tjedna u San Franciscu donijela je niz velikih ažuriranja i potpuno novih proizvoda temeljenih na njenom GPT modelu, uključujući "GPT trgovinu" koja će korisnicima omogućiti izradu vlastitih prilagođenih verzija ChatGPT-a i "Copyright Shield" koji će štititi korisnike i pokriti troškove koji nastanu u slučaju pravnih sporova o povredi autorskih prava.

Globalni prvak napredne tehnologije generativne umjetne inteligencije, postao je najveća američka tehnološka priča u posljednjih nekoliko godina.

The Information je izvijestio ranije ove godine kako se OpenAI približava brojci od milijarde dolara godišnjjih prihoda, a tvrtka je navodno u pregovorima o prodaji dionica koja bi je vrednovala na iznos od oko 90 milijardi dolara.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram