Zatvori
Foto: Press
PoslovniPuls
24/10/2023

Advanced Technology Daysi još jednom okupljaju poznate aktere s domaće IT scene

Advanced Technology Days konferencija u Cinestar Arena Centru u Zagrebu 29. i 30. studenog okupit će domaću IT zajednicu i donijeti pregled novosti i najnovijih rješenja iz IT svijeta, inovativne primjere korištenja tehnologije i diskusije o aktualnim temama. Uz predavanja vrhunskih stručnjaka sudionici će imati priliku za međusobno druženje i razmjenu iskustava te uspostavu poslovne suradnje, navodi se u priopćenju.

Konferencijska predavanja podijeljena su u 5 programskih smjerova: primijenjena umjetna inteligencija, podaci i strojno učenje, cloud infrastruktura, razvoj softvera i kibernetička sigurnost. Međunarodni i domaći stručnjaci predstavit će nove tehnološke alate, rješenja i njihove primjene u poslovnom svijetu.

Mario Mustapić (Span) pričat će o implementaciji Meta Workplace rješenja u McDonald's. Objasnit će zašto je odabrana serverless arhitektura, koji resursi u Azureu su korišteni te što sve treba uzeti u obzirom prilikom postavljanja arhitekture. Microsoft MVP u kategoriji Microsoft 365 aplikacije i servisi Omar Kudović predstavit će Microsoft Pureview. Pureview sve više dobiva na važnosti jer pruža unificirano rješenje za upravljanje podacima. Tijekom predavanja sudionici će dobiti pregled nekih od najznačajnijih servisa koji su danas dostupni kroz Pureview te se upoznati s iskustvima korištenja u praksi.

Petar Halusek (Repsly) govorit će o tome kako iskoristiti umjetnu inteligenciju kao alat u razvojnom procesu i zašto takvo znanje može biti velika prednost. Sudionici će saznati kako iskoristiti alate poput ChatGPT-a da bolje kodiraju, jesu li alati umjetne inteligencije danas dovoljno moćni da napišu kod koji je spreman za produkciju te vidjeti praktične primjere korištenja umjetne inteligencije u svakodnevnim zadacima za brže i bolje pisanje koda spremnog za produkciju.

Wekoslav Stefanovski (Sourcico) održat će predavanje „Testirajte svoje testove uz pomoć mutation testiranjai bavit će se prednostima i manama unit testova. Objasnit će kako provjeriti kvalitetu unit testova pomoću mutation testiranja i kako ono pomaže osigurati bolju kvalitetu softvera.

To je tek nekoliko od 60 predavanja, a sva predavanja i biografije predavača moguće je pronaći na www.advtechdays.com 

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram