Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
20/10/2023

AdriNet i Actility potpisali strateško partnerstvo za poticanje razvoja IoT-a u Adria regiji

AdriNet, vodeći distributer naprednih komunikacijskih tehnologija u Adria regiji, s oduševljenjem najavljuje partnerstvo s tvrtkom Actility, globalnim liderom u IoT LPWAN tehnologijama. Ova suradnja ima za cilj poboljšati implementaciju IoT rješenja diljem Adria regije, koristeći renomiranu mrežnu platformu Actilityja, navodi se u priopćenju.

Tvrtka AdriNet, osnovana 2015. godine, izgradila je nišu u distribuciji visokokvalitetnih bežičnih komunikacijskih rješenja u zemljama regije koja uključuje: Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Rumunjsku, Sjevernu Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

AdriNet se bavi segmentima tržišta kao što su pametno mjerenje, pametni gradovi, pametna industrija, pametna energija, pametni transport i logistika te pametne zgrade. S jakim naglaskom na inovacijama, kvaliteti i snažnoj partnerskoj mreži, AdriNet je predvodnik u isporuci vrhunskih komunikacijskih rješenja svjetski priznatih proizvođača.

Actility je, s druge strane, poznat po svojoj ThingPark platformi za upravljanje LoRaWAN® IoT povezivošću . Ova platforma omogućuje korisnicima učinkovito upravljanje LoRaWAN® krajnjim uređajima i pristupnicima (gateways), nadzor mrežnih operacija i kontrolu protoka podataka, olakšavajući brzu implementaciju velikih IoT projekata. Tvrtka Abeeway, podružnica Actilityja, nudi paletu uređaja za praćenje i pozicioniranje koji se besprijekorno integriraju s različitim tehnologijama, poboljšavajući mogućnosti praćenja u zatvorenim i otvorenim prostorima.

Ovo partnerstvo savršeno je usklađeno sa strateškom vizijom AdriNeta o uvođenju inovativnih tehnologija renomiranih dobavljača na tržište. Integracijom Actilityjevih rješenja, AdriNet sada može svojim partnerima pružiti sveobuhvatnu ponudu IoT komponenti, podržan Actilityjevom globalnom ekspertizom i uspješnim implementacijama IoT rješenja, stoji u priopćenju.

Za tržište Adria regije ova suradnja predstavlja značajan iskorak. Postojeći partneri i integratori IoT sustava imat će veliku korist od ovog partnerstva, kao rezultat udruženih snaga i kvaliteta Actilityja i AdriNeta. Uz Actilityjev golemi ekosustav rješenja i tehnoloških partnera, AdriNet je spreman ostvariti značajan utjecaj u IoT domeni, stvarajući nova IoT pametna rješenja zajedno sa svojim partnerima.

"Čak i prije ove objave, imali smo privilegiju surađivati s timom Actilityja na raznim projektima. Njihova iznimna tržišna ekspertiza , nepokolebljiva predanost i dosljedna podrška ostavili su trajan utisak na nas. Slijedom tog iskustva, naša odluka da postanemo službeni Actility partner bio je logičan i jednostavan odabir, koji nas veseli. Uvjereni smo da će ovo partnerstvo otvoriti novu eru inovacija i rasta za obje naše tvrtke", izjavila je Ivana Janković Šafarić, direktorica AdriNeta.

"Neizmjerno smo ponosni i uzbuđeni zbog našeg partnerstva s AdriNetom. Njihova reputacija izvrsnosti u Adriatic regiji dobro je poznata i vjerujemo da zajedno možemo pridonijeti rastu primjene IoT rješenja na ovim prostorima. Ova suradnja nije samo posao, radi se o zajedničkim vrijednostima, međusobnom poštovanju i zajedničkoj viziji povezane budućnosti", komentirao je Nicolas Jordan, COO u Actilityju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram