Zatvori
Foto: PickJobs
PoslovniPuls
12/10/2023

PickJobs, hrvatski servis za zapošljavanje ispunio uvjete za potporu Next Generation EU

PickJobs, hrvatska tvrtka koja djeluje na području 11 zemalja u sferi zapošljavanja, istaknula se inovacijama temeljenim na znanju i visokim tehnologijama i ispunila sve uvjete za bespovratne potpore u novoosnivanim poduzećima od strane Next Generation EU-a, navodi se u priopćenju.

Tvrtka je uspješno ispunila sve uvjete za nepovratnu potporu iz programa Next Generation EU, usmjerenog na poticanje rasta novostvorenih malih i srednjih poduzeća (MSP) specijaliziranih za inovacije temeljene na znanju ili visokoj tehnologiji, koje su ili potpuno nove ili značajno unaprijeđene u usporedbi s postojećim ponudama na tržištu.

Fond Next Generation EU osmišljen je kako bi podržao projekte u predkomercijalnoj fazi s ciljem budućeg razvoja i komercijalizacije proizvoda/usluga, tehnologija, povećanja proizvodnih kapaciteta povezanih s projektom i povećanja spremnosti poduzeća za investicije.

"Izuzetno smo sretni i uzbuđeni što smo prepoznati diljem tržišta. Naša stalna predanost i napor su se isplatili, a to je prepoznato od strane inicijative Next Generation EU. PickJobs će i dalje promicati multikulturalnost i njegovati ljudske vrijednosti, koristiti umjetnu inteligenciju i strojno učenje u svrhu napretka i transformacije društva. Planiramo otvoriti nova radna mjesta i potaknuti nova zapošljavanja, dodatno se istaknuti na tržištu i unaprijediti kvalitetu poslovanja", izjavili su predstavnici tvrtke PickJobs.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram