Zatvori
Foto: Sebastian Herrmann / Unsplash
PoslovniPuls
11/10/2023

Osječka tvrtka razvila platformu za online kreiranje ugovora i drugih pravnih dokumenata

Tvrtka Self Legal d.o.o., iz Osijeka nedavno je tržištu predstavila e-Ugovor, platformu koja će promijeniti način na koji ljudi pristupaju izradi pravnih dokumenata, posebno ugovora.

Iz hrvatske perspektive, radi se o izuzetno revolucionarnom novitetu u hibridnom području prava i tehnologije. Iako je predstavljena javnosti tek nedavno, platforma je sve popularnija s rastućim brojem korisnika, fizičkih osoba, koje platformu e-Ugovor koriste za različite vrste pravnih dokumenata, poručuju pokretači.

Platforma e-Ugovor je “Legal Tech” alat koji omogućuje brzu, jednostavnu i pristupačnu izradu ugovora, odluka i drugih pravnih dokumenata. Nudi digitalne primjere dokumenata, upute za njihovo kreiranje i uređivanje te omogućuje korisnicima da prilagode ugovore prema svojim potrebama.

"S dostupnošću 24/7 i intuitivnim sučeljem, e-Ugovor čini proces izrade ugovora dostupnim svima, bez obzira na njihovo pravno znanje", poručju iz osječke tvrtke koja je razvila ovu digitalnu platformu.

e-Ugovor pruža digitalne primjere dokumenata za različite vrste ugovora u stvarnom životu, uključujući ugovore o kupoprodaji, zajmu, najmu, zakupu, darovanju, pružanju usluga i mnoge druge.

Trenutno je namijenjena fizičkim osobama i njihovim potrebama za rješavanjem raznih pravnih situacija.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram