Zatvori
Async Labs
Foto: Async Labs
PoslovniPuls
10/10/2023

Zamjena u vodstvu nagrađivane softverske agencije Async Labs

Suosnivači zagrebačke softverske i digitalne agencije Async Labs, najavili su promjene u vodstvu svoje tvrtke. Dosadašnji CEO kompanije, Alen Huskanović, napušta svoje mjesto na kojem ga zamjenjuje Luka Klancir, objavili su iz Async Labsa i navode kako je promjena vodstva bila strateška odluka.

"Nakon sedam godina provedenih na mjestu CEO-a Async Labsa došao je trenutak da se povučem. Vođenje Async Labsa bilo je sjajno iskustvo i zahvalan sam svima koji su bili dio tog putovanja. Želio bih zahvaliti svom suosnivaču Luki Klanciru koji će preuzeti vodstvo tvrtke. Ne mogu zamisliti nikog drugog kao CEO-a. Ja ću nastaviti savjetovati Luku i tvrtku u ulozi savjetnika, ali prvo planiram jedan produženi odmor kako bih razmislio o svojim sljedećim koracima", napisao je Huskanović na svom LinkedIn profilu.

"Nas predanost pružanju izvanrednih IT rješenja ostaje nepokolebljiva, i uz kombinirane snage Async Labsa i PFC Grupe, spremni smo ostvariti značajan utjecaj na globalnoj razini. Želim izraziti iskrenu zahvalnost svim našim klijentima, partnerima, nevjerojatnom timu u Async Labsu, PFC Grupi i Alenu za njihovu neumornu podršku tijekom ovog puta. Zajedno ćemo krenuti u ovo uzbudljivo poglavlje, pomjerajući granice i stvarajući inovativne softverske proizvode i digitalna rješenja na ovom brzo rastućem tržištu", komentirao je Klancir.

Prema podacima iz sudskog registra, Huskanović u ovom trenutku još je uvijek suvlasnik tvrtke.

Async Labs je prošle godine ostvario ukupne prihode u iznosu od oko 640.000 eura.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram