Zatvori
Neuralab WordPress
Foto: Neuralab
PoslovniPuls
06/10/2023

Zagrebački Neuralab dobio važno priznanje od WordPress zajednice

Neuralab, zagrebačka agencija specijalizirana za razvoj složenih web i eCommerce rješenja, dobila je prestižno priznanje od strane WordPress zajednice. Na WordCamp Europe u Grčkoj, Neuralabu je dodijeljena The Open Source Champion nagrada koja ih je rangirala među pet najboljih WooExperts agencija u svijetu. Ovo priznanje dolazi tri godine nakon što su bili proglašeni najboljom agencijom za razvoj eCommerce rješenja, temeljenih na WooCommerce sustavu, i jedinom WordPress VIP partnerskom agencijom u srednjoj i istočnoj Europi.

"Neuralab je dugogodišnjim angažmanom i izuzetnim radom dokazao kvalitetu i inovativnost, posebice kroz primjenu Open Source tehnologije u razvoju digitalnih rješenja", izjavio je Krešimir Končić, CEO Neuralaba te istaknuo kako ekskluzivni pristup WordPress ekosustavu, kojeg čine agencije, pružatelji hostinga i proizvođači raznovrsnih integracija, uz suradnju internih i eksternih timova - ključan za uspjeh svakog WordPress projekta, kao i njihovih priznanja.

NEURALAB

"Neuralab se istaknuo aktivnim dijeljenjem znanja, suradnjama, organizacijom različitih događanja i konferencija", izjavio je Končić, poput WooCommerce meetupa ili Nominis podcasta s više od 60 epizoda. Neuralab aktivno sudjeluje i u razvoju različitih web tehnologija koje trgovcima pomažu u praćenju funkcionalnih trendova, poput integracija s NFT-ima te plaćanja putem WS Paya ili Keks Paya, kao i na projektima od društvenog utjecaja u koje se ugrađuje WordPress Open Source tehnologija.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram