Zatvori
Foto: CircuitMess
PoslovniPuls
04/10/2023

Hrvatski CircuitMess osvojio nagradu u New Yorku

Hrvatski brend STEM igračaka CircuitMess, iza kojega stoji istoimeni startup osnivača Alberta Gajšaka, osvojio je nagradu ‘Powerfully Playful Award Winner‘ na New York Toy Fairu, jednom od najprestižnijih sajmova igračaka na svijetu.

Toy Fair u New Yorku svake godine okuplja oko 30 tisuća posjetitelja i više od dvije tisuće brendova iz cijelog svijeta koji predstavljaju najnovije igračke. CircuitMess istaknuo se među ovom konkurencijom svojim jedinstvenim konceptom proizvoda te osvojio nagradu u kategoriji ‘Powerfully Playful‘ koja se dodjeljuje izlagatelju s najinteraktivnijim i ‘najživahnijim‘ igračkama.

"Izuzetno smo ponosni što smo dobili nagradu na tako renomiranom događaju na kojem sudjeluju veliki brendovi iz svijeta igračaka kao što su LEGO i Pokemon", istaknuo je Albert Gajšak, osnivač i direktor CircuitMess-a.

CircuitMess je poznat po svojim edukativnim elektroničkim igračkama koje potiču razvoj STEM vještina kod djece. Njihovi proizvodi omogućuju djeci da sami sastavljaju i programiraju vlastite igračke, čime se potiče razvoj kreativnih i analitičkih vještina.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram