Zatvori
Foto: ARS FUTURA
PoslovniPuls
19/09/2023

Hrvatska IT agencija Ars Futura novim "retro" izgledom proslavila 10 godina poslovanja

Početkom ove godine IT agencija Ars Futura proslavila je prvu okruglu godišnjicu. Tim povodom napravljen je veliki rebranding i zaokret u dizajnu kojeg potpisuje zagrebački Studio Size.

Inspirirani retro futurističkom estetikom i zlatnim dobom science fictiona, nastao je novi brending koji sjajno asocira jedno od njihovih polja djelovanja – gaming, a novim sloganom „Future starts today“ poslali su jasnu poruku da su spremni i uzbuđeni na sve što im budućnost nosi, kao i na trag koji su ostavili u zadnjih 10 godina uspješnog poslovanja, tvrde u ovoj kompaniji.

“Prvih 10 godina Ars Future nas je dovelo od 2 do 60 zaposlenika, i to smo odlučili obilježiti novim vizualnim identitetom. Kroz taj period je Ars Futura izrasla u puno ozbiljniju i iskusniju firmu, ali nam je bilo bitno zadržati toplinu i humanost koju gajimo kroz kulturu firme“, objasnio je Ivan Božić, suosnivač tvrtke kojoj su glavni projekt custom mobilna i web rješenja, pri čemu pružaju kompletnu uslugu, od dizajna i proizvodnje pa sve do održavanja kompleksnih sustava.

“Ars Futura ima novi vizualni identitet, ali naša predanost kvaliteti i strast prema razvoju digitalnih proizvoda ostaje ista. U novom ruhu ćemo kroz sljedećih 10 godina graditi nova partnerstva s klijentima, učvrstiti stara i predstaviti par svojih proizvoda“, poručuje drugi suosnivač Ars Future, Nikola Jakić.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram