Zatvori
Mario Vuksan
Foto: REVERSINGLABS
PoslovniPuls
18/09/2023

Američko - hrvatski ReversingLabs dobio novo pojačanje u svojoj Upravi

Tehnološka tvrtka ReversingLabs u upravu je imenovala Sašu Zdjelara, međunarodno afirmiranog stručnjaka za kibernetičku sigurnost. Zdjelar je više od 16 godina vodio globalne timove i strateške sigurnosne inicijative u američkom naftnom gigantu ExxonMobil, a radio je i kao viši potpredsjednik za sigurnost u Salesforceu. Diplomirao je na Sveučilištu u Floridi.

U ReversingLabsu će nadzirati informacijsku sigurnost i sigurnost proizvoda. Surađivat će s drugim članovima uprave na korporativnoj strategiji i strategiji proizvoda, strateškim partnerstvima i istraživanju. Imenovan je na funkciju Chief Trust Officera (CTrO), sve češću u rastućim IT kompanijama.

"Sigurno je da smo s imenovanjima u posljednjih nekoliko mjeseci bitno ojačali rukovodstvo kompanije za novu fazu rasta, u kojoj planiramo kapitalizirati na rastućoj potražnji za rješenjima za sigurnost lanca nabave softvera. Riječ je o području u kojem poslujemo već 15 godina, u kojem smo izgradili izvorna inženjerska rješenja i ponudili vizionarske uvide. Pred nama je još mnogo posla – uvjeren sam da će nam Sašina znanja i iskustva pomoći da se još više i bolje usmjerimo na potrebe naših kupaca, što je, vjerujemo, od velike važnosti u izgradnji inovativnih i globalno konkurentnih proizvoda“, rekao je predsjednik uprave i suosnivač ReversingLabsa Mario Vuksan.

„Pratim ekspertizu i razvoj ReversingLabsa već dugo, dobro mi je poznata njihova izvorna tehnologija i ugled osnivača u sigurnosnoj branši. Vjerujem da je kompanija u odličnoj poziciji za daljnji rast. S velikim zadovoljstvom sam ušao u tim, očekujem da ćemo zajedno postići mnogo“, komentirao je Zdjelar.

Krajem svibnja ReversingLabsu se kao glavni operativni direktor priključio Peter Doggart, a dva mjeseca kasnije u kompaniju su, uz Zdjelara, ušli i Michael Parker kao direktor marketinga (Chief Marketing Officer) te Ron Kormanek kao viši potpredsjednik za prodaju, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram