Zatvori
PoslovniPuls
12/09/2023

Zagrebačka softverska tvrtka Leapwise predstavila novi vizualni identitet

Zagrebačka softverska razvojna tvrtka Leapwise predstavila je novi vizualni identitet. Zelena strelica i logotip u znaku napretka novi su zaštitni znak ove tvrtke, specijalizirane za razvoj enterprise rješenja u području telekomunikacija, interneta stvari (IoT) i cyber security inženjeringa, koja posluje na čak 16 svjetskih tržišta. Suosnivači Mirna i Zlatko Horvat pojašnjavaju kako su se u Leapwiseu odlučili za osvježenje jer je sazrijevanje tvrtke i buduće strateške smjernice bilo potrebno pratiti i odgovarajućim rebrandingom.

''Novim vizualni identitet predstavlja iskorak u novu fazu razvoja Leapwisea, produktivizaciju i još izazovnije projekte. Novi izgled prati i nova web stranica, koja će, vjerujemo, postaviti novi standard u industriji. Dijelit ćemo svoje znanje kroz pažljivo oblikovane blogove svojih eksperata i vrijedne studije slučaja'', ističe Zlatko Horvat, suosnivač Leapwisea, tvrtke osnovane 2016. godine.

Slogan ''Building people and software'' ostaje, budući da u potpunosti odražava poslovnu filozofiju Leapwisea kao okruženja u kojem se individualni razvoj zaposlenika prati kroz mentorstvo.

''U Leapwiseu razvoj softvera počinje od čitanja CV-ja potencijalnog kandidata i selekcijskog postupka, a ne od pisanja prvih linija koda. Naša poslovna filozofija sažeta je u ideji da su zaposlenici preduvjet za izuzetan softver, zato je njihov izbor najvažniji korak u procesu. Kontinuirano ulažemo u razvoj ljudi, uz plaćene edukacijske programe, treninge i strukovne certifikate. Iskusniji eksperti stečeno znanje dijele i na poslovnim i stručnim konferencijama'', napominje Mirna Horvat.

Ova mlada tvrtka stekla je povjerenje brojnih klijenata i partnera, među kojima su i vodeći pružatelj kibernetičke sigurnosti i jedan od najvećih svjetskih service providera na području virtualnih operatera. Rješenja na kojima su radili implementirali su svjetski telekomi, kao što su Orange, Deutsche Telekom, Virgin Mobile Group, mTEL Grupi i mnogi drugi. S osvježenim vizualnim identitetom ulaze i u novu fazu razvoja vlastitih produkata, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram