Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
07/09/2023

Advanced Technology Daysi po 18. put u Zagrebu okupljaju domaću tehnološku zajednicu

Advanced Technology Days konferencija će 29. i 30. studenog u Cinestar Arena Centru 18. put okupiti domaće i regionalne IT stručnjake i širu ICT zajednicu. Sadržaj će donijeti presjek zbivanja u svijetu tehnologije u proteklih godinu dana, s naglaskom na umjetnu inteligencije, podatke i strojno učenje, cloud infrastrukture, razvoj softvera i kibernetičku sigurnost, koje čine 5 programskih smjerova. Sudionike očekuje više od 60 predavanja, mogućnost susreta s vrhunskim međunarodnim i domaćim stručnjacima i predavačima te prilike za druženje i suradnju.

Po prvi puta konferencija u kreiranju vrhunskog sadržaja surađuje s WeAreDevelopers, jednom od najvećih svjetskih organizacija za razvojne inženjere, koja jednom godišnje organizira i WeAreDevelopers World Congress, po mnogima najutjecajnije globalno okupljanje developera, koje je u srpnju u Berlinu okupilo više od 15.000 developera iz cijelog svijeta. Zahvaljujući ovoj suradnji, sudionici konferencije mogu očekivati još zanimljivih predavanja kao i posebno iznenađenje koje će biti najavljeno uskoro, poručuju organizatori.

Predstavnici WAD organizacije na konferenciji će govoriti o tome kako developeri svojim inovacijama pokreću, disruptiraju i grade budućnost biznisa, a sudjelovat će i na panel diskusijama koje će se baviti najaktualnijim temama iz svijeta tehnologije, poput umjetne inteligencije i kibernetičke sigurnosti. Uz predstavnike WeAreDevelopers, na konferenciji će kao predavač sudjelovati i Ivan Burazin. Osnivač Infobip Shift konferencije i direktor za developersko iskustvo u Infobipu, danas je suosnivač startupa Daytona koji već ima Fortune 500 klijente. Burazin će na ATD-u govoriti o prednostima Daytone, alata koji nudi standardizirano razvojno okruženje te developerima štedi vrijeme koje bi proveli na zadacima koji nisu izravno povezani s kreiranjem softvera i omogućava im da se fokusiraju na bitnije zadatke, ciljeve i projekte. 

„Kroz proteklih 17 izdanja ATD se transformirao, ali je u srži ostao inženjerska konferencija koja se fokusira na bitno – i za ICT stručnjake i za klijente. Vrhunski predavači koji predstavljaju inovativna rješenja i uspješne priče, otvorene diskusije i neformalni susreti koji povezuju kolege čine ATD konferencijom koja domaću tehnološku zajednicu čini još uspješnijom i povezanijom. Posebno nas veseli što nastavljamo rasti u partnerstvu s WADom koji okuplja developere širom svijeta i dat će sadržaju jednu novu dimenziju,“ komentirao je direktor sadržaja konferencije Tomislav Tipurić.

Sadržaj konferencije kreira se putem nominacija – svi koji žele podijeliti svoje znanje imaju još samo 8 dana da nominiraju svoje predavanje putem web stranice https://www.advtechdays.com/ jer su nominacije otvorene do 15. rujna. Predavanja koja ulaze u program konferencije bit će odabrana po kriteriju aktualnosti i stručnosti, a raspored predavanja bit će dostupan u listopadu.

U prodaji su trenutno Early Bird kotizacije po cijeni od 199 EUR + PDV, koja vrijedi do 15. listopada. Svi koji žele sudjelovati na Advanced Technology Days konferenciji svoje mjesto trebaju rezervirati što prije putem linka jer su kotizacije za ATD17 bile rasprodane tjedan dana prije konferencije.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram