Zatvori
Pinterest
Foto: charlesdeluvio / Unsplash
PoslovniPuls
03/08/2023

Hrvatskim brendovima napokon dostupno oglašavanje na Pinterestu

Httpool by Aleph, vodeći globalni pokretač digitalnog oglašavanja u više od 50 zemalja, sklopio je međunarodno prodajno partnerstvo s Pinterestom, platformom na koju gotovo pola milijarde ljudi mjesečno dolazi po inspiraciju i ideje. Time će Httpool by Aleph svojim klijentima omogućiti oglašavanje na toj platformi na više od 20 tržišta EMEA regije te desetak najvećih zemalja na drugim kontinentima.

Budući da korisnici na Pinterest svakodnevno dolaze kako bi otkrili proizvode i usluge za svoj novi dom ili sljedeći odmor, inspiraciju za modu, kreativne recepte i još mnogo toga, oglašivači žele biti otkriveni upravo tijekom ovih trenutaka planiranja kada korisnici zapravo traže brendove koje će ih potaknuti na sljedeću kupnju. Na Pinterestu, oglašivači mogu doprijeti do ciljanih potrošača i dovesti ih od otkrića do odluke za kupnju, a odsad uz podršku i stručno vodstvo Httpool by Aleph.

"Pinterest je jedinstvena platforma gdje su oglasi smislen i koristan sadržaj. Uzbuđeni smo zbog našeg partnerstva s Alephom i vrijednosti koju će ono donijeti našim korisnicima Pinteresta", rekao je Bill Watkins, direktor za prihode u Pinterestu. "Pinterest povezuje oglašivače s potrošačima koji imaju namjeru kupnje, a Alephova široka pokrivenost klijenata diljem globalnih regija pomoći će u dovođenju niza novih oglašivača na platformu i omogućiti prikazivanje još relevantnijih oglasa korisnicima kada traže inspiraciju za sve što rade."

"Partnerstvo s Pinterestom značajno će pomoći našoj mreži od 21.000 tvrtki da potaknu rast i ostave dobre rezultate angažirajući se s publikom koja prirodno dolazi na platformu radi kupnje", poručio je Gaston Taratuta, osnivač i izvršni direktor Alepha. "Pinterest je posebna platforma na koju korisnici izričito dolaze pronaći nešto za kupiti ili raditi. Naši će klijenti sada imati priliku potaknuti sve, od svijesti o brendu do konverzija kupnje, dok mi Pinterestu donosimo pristup nekima od najbrže rastućih gospodarstava u svijetu", dodao je.

"Oduševljeni smo ovim novim partnerstvom s Pinterestom jer ono predstavlja izvanrednu priliku za hrvatske export oglašivače i brendove da stupe u kontakt s publikom koja dolazi na platformu kako bi otkrila nove ideje za njihove projekte, a sve s namjerom kupnje proizvoda i usluga. U tom ćemo ih procesu podupirati svojim stručnim znanjem i iskustvom, kao i do sad", naglasila je Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpool by Aleph u Hrvatskoj.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram