Zatvori
PoslovniPuls
25/07/2023

TikTok ima odgovor na Threads i X: Predstavljena podrška za pisane objave

I dok se tehnološki svijet ne prestaje čutiti Muskovom bizarnom rebrandingu Twittera (u X) - TikTok predstavlja podršku za pisane objave, čime ova popularna društvena mreža pokušava, baš poput Instagram Threads-a, uzeti dio Twitterovog kolača.

Iz TikTok-a sada poručuju kako će kreatorima na svojoj mreži dopustiti dijeljenje priča, pjesama, tekstova pjesama i bilo kojeg drugog pisanog sadržaja.

"U TikToku uvijek nastojimo osnažiti naše kreatore i zajednicu inovativnim alatima koji inspiriraju osobno izražavanje”, poručili su iz TikTok-a na službenom korporativnom blogu.

“Danas s oduševljenjem najavljujemo proširenje tekstualnih objava na TikTok-u, novom formatu za stvaranje tekstualnog sadržaja koji proširuje mogućnosti za kreatore da dijele svoje ideje i izraze svoju kreativnost. Tekstualnim objavama proširujemo granice stvaranja sadržaja na TikToku, dajući dodatni prostor kreativnosti koju viđamo svakog dana."

TikTok je svoj put započeo kao isključivo video društvena mreža, međutim još prošle godine uveo je mogućnost objave fotografija. Nakon početkog skepticizma, danas je to općeprihvaćeni feature na TikTok-u, pa ne sumnjamo da će jednak uspjeh polučiti i tekstualne objave.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram