Zatvori
Halle Berry
Foto: Gage Skidmore
PoslovniPuls
23/06/2023

Halle Berry postala direktorica komunikacija za američki probiotički startup

Halle Berry, glumica, producentica i redateljica, nedavno je započela ono što naziva prikladno svojim "drugim činom": ulogom glavne direktorice za komunikacije u tvrtki Pendulum Therapeutics, probiotičkoj tvrtki koju financiraju veliki američki fondovi rizičnog kapitala poput Sequoia Capitala.

"Osjećam da je moja odgovornost koristiti svoj utjecaj kako bi pomogla 'običnim' ljudima", rekla je Berry u četvrtak na Bloomberg Technology Summitu u San Franciscu. Berry, kojoj je dijagnosticiran dijabetes još u mladosti, pridružila se tvrtki u veljači nakon što je prethodno osobo koristila Pendulumov proizvod koji je dizajniran za obnavljanje metaboličkog zdravlja.

Berry je rekla da je bila korisnica Penduluma otprilike godinu dana na preporuku prijatelja prije nego što je kontaktirala glavnu izvršnu direktoricu i suosnivačicu tvrtke, Colleen Cutcliffe. Berry kaže kako je preuzimanje funkcije u startupu iz njezina vlastigog iskustva korištenja proizvoda, a ne iz želje za dubljim ulaskom u svijet startupa.

"Ne bih sjedila ovdje želeći joj pomoći i uskladiti se s njom da stvarno ne osjećam da mi ovo zaista pomaže", rekla je.

Pendulum Therapeutics dosad je prikupio oko 123 milijuna dolara kapitala od brojnih ulagača. Tvrtka nudi nekoliko probiotika, uključujući onaj usmjeren na pomoć ljudima s dijabetesom tipa 2.

"Svi probiotici nisu jednaki", rekla je Berry, koja ima 56 godina. "Mislim da je ovo revolucija!"

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram