Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
09/06/2023

U Zagrebu se okupili vodeći SEO stručnjaci

Gotovo 200 uzvanika slušalo je predavanja vodećih SEO eksperata u industriji. Najrelevantnija i najveća SEO zajednica u Hrvatskoj konačno se okupila na jednom mjestu, a okupili su ih Tin Đudajek i Krešimir Ćorlukić – vodeći SEO eksperti u Hrvatskoj i pokretači FaceBook grupe SEO Hrvatska.

Teme predavanja bile su fokusirane na budućnost SEO-a i primjenu najnovijih trendova u industriji. 5 predavača i 4 panelista dijelili su svoje znanje, iskustvo, ali i predikcije o promjenama koje se očekuju u industriji.

SEO Meet #5 započeo je s odličnim Krešimirom Ćorlukićem vlasnikom web stranice temperatura-mora.hr koji je govorio o lokalnom SEO-u i analizi alata koje koristi.

Content stručnjakinja Barbara Slade Jagodić, podijelila je svoje stajalište o sadržaju koji je primjeren za objavu na webu; dok je Darius Muresan iz WhitePressa® prezentirao najefikasnije metode i tehnike za uspješan link building.

Panel o budućnosti SERP-a donio je uzbudljivu raspravu u kojoj su sudjelovali Tin Đudajek vlasnik portala tako.hr, Marko Pačar, Krešimir Ćorlukić i David Peranić.

Petra Capić iz SERPrise agencije, prigodno je podijelila studije slučaja o uspješnom link buildingu, a Robert Petković zatvorio je konferenciju predavanjem o GA4 i implementaciji novih funkcija.

Organizatori su najavili ponovljeno druženje u listopadu kada nas očekuje još jedno veliko druženje SEO stručnjaka.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram