Zatvori
Foto: Infobip
PoslovniPuls
06/06/2023

Infobip i Google organizirali prvi B2B Marketing Forum

Sartup Tribe, Infobipov odjel za startup ekosustav i Google for Startups za centralnu i istočnu Europu organizirali su prvi B2B Marketing Forum u Hrvatskoj.

Forum je namijenjen B2B kompanijama i startupima iz CEE regije, a predstavlja nastavak suradnje tehnoloških lidera nakon uspješne suradnje na Scale|Croatia projektu. Na prvom ovakvom forumu u Hrvatskoj, govornici iz Engleske, Poljske, Češke, Mađarske, Bugarske i Hrvatske podijelili su znanja i najbolje prakse B2B marketinga.

„Ovo je prirodni nastavak suradnje s Googleom oko startup inicijativa i pokretanja projekata koji će dodatno osnažiti brzorastuću tehnološku scenu u Hrvatskoj te srednjoj i istočnoj Europi. Projekt Scale|Croatia koji je pokrenut prošle godine s Googleom i Goldman Sachsom bio je iznimno uspješan pilot koji se u skoroj budućnosti planira ponavljati, segmentirati i rasti, te replicirati na druge države, regije i vertikale. Sve nas to ne sprječava da razvijamo ostale lokalne i regionalne projekte poput ovog B2B foruma. Bilo kakva podrška i edukacija startupima je ključna u osjetljivim fazama njihovog razvoja pa smo uvjereni da će i ovo biti korisno iskustvo“, poručio je Nikola Pavešić, voditelj Infobip Startup Tribea.

Na prvom hrvatskom B2B Marketing Forumu, koji se održao u Infobipovom kampusu Alpha Centauri u Zagrebu, okupili su se predstavnici poznatih kompanija kao što su Rimac, Productive, Darwin & the Machines, Make.com i brojni drugi.

“Infobip je bio logičan izbor za partnera za ovakav event budući da je jedna od najuspješnijih B2B kompanija u našoj regiji koju često i koristimo kao primjer u komunikaciji sa startupima kako se iz te regije može uspješno izgraditi globalna kompanija. Jako smo zadovoljni s posječenošću samog eventa, interakcijom između govornika i publike i općom atmosferom, te ćemo ih zasigurno organizirati još nekoliko“, dodala je Barbara Bednarek, voditeljica Apps, Startups, Export & Entrepreneurship Razvoja za CEE regiju, Google.

O temama poput kako doći do ciljnih korisnika, što je agilno istraživanje u marketingu, kako biti konkurentan na centralnom europskom tržištu, kako napraviti uspješan branding kompanije i puno više govorili su, među ostalim, i iskusni govornici iz Infobipovog Startup Tribe programa usmjerenog ka pronalaženju i okupljanju najinovativnijih domaćih i svjetskih startupa, a u koji je trenutno uključeno više od 260 startupa iz preko 60 zemalja.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram