Zatvori
PoslovniPuls
29/05/2023

Najavljeno novo izdanje IT konferencije Digital Labin

CEO Lloyds digitala, Domagoj Ostović najavio je novo izdanje IT konferencije Digital Labin. Ova dvodnevna ICT konferencija krajem ljeta u Labinu okupit će preko 800 developera, dizajnera, ali ove godine i – voditelja projekata iz cijeloga svijeta koji će osim stručnih radionica održati i inspirativne govore o posljednjim tehnologijama i praksama iz IT industrije.

Također, novost je i kako će se ove godine održati čak tri 3 Masterclassa – premium radionice koje će se održati za manji broj ljudi, a voditi će ih neki od najvećih stručnjaka u industriji, kao što su Jérémy Minié & Deven Caron iz kanadske tvrtke Locomotive te Ilayda Küçükosmanoğlu iz nizozemskog DEPT-a, a tu su i važna hrvatska imena kao što su Josip Osrečki & Nikola Marijanović iz tvrtke Devōt, Andrija Prelec & Jure Sić iz tvrtke Supercharge Design.

Digital Labin 2023. očekivano se širi i raste, te će se ove godine održati na tri simultane pozornice – Dev, Design i Project Management. Na ovaj način, Digital Labin postaje nezaobilazno mjesto susreta i učenja u svim segmentima i perspektivama u digitalnom svijetu, spajajući ih u jedinstvenu cjelinu.

Više informacija o kartama za ovogodišnje izdanje konferencija saznajte na službenoj stranici Digital Labin.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram