Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
11/05/2023

Porsche Digital Croatia ima 100 zaposlenika i novi ured

Iz Porsche Digital Croatia (PDC), joint venture projekta domaće IT kompanije Infinum i njemačkog proizvođača sportskih automobila - pohvalili su se kako su premašili brojku od 100 zaposlenika.

"Prošla godina je bila sjajna za nas. Ostvarili smo dobar financijski rast i povećali tim s 45 na 96 zaposlenika. Osim toga, započeli smo uspješnu suradnju s novim odjelima Porschea, donijeli nove zanimljive proizvode u Zagreb i nastavili graditi tvrtku u pozitivnom smjeru", izjavio je Ivan Bello, Managing Director u Porsche Digital Croatia.

Bello je istaknuo kako su posebno ponosni na uspješno globalno lansiranje Porscheove nove eCommerce platforme. Platforma podržava online prodaju više od 2000 Porsche proizvoda i dostupna je na sedam jezika i u sedam zemalja. Proces razvoja trajao je nešto više od godinu dana.

PDC trenutno radi na razvoju mnogobrojnih digitalnih rješenja za Porsche, kao što su mobilna aplikacija MyPorsche, bežična ažuriranja za vozila, analiza podataka za daljnje poboljšanje iskustva vožnje itd.

Porsche Digital Croatia

Porsche Digital Croatia također radi na proizvodima usmjerenima na kupce ovog poznatog njemačkog brenda luksuznih automobila, a što uključuje i neke aspekte online iskustva kao što su plaćanje, aktivacija usluga, platforma Porsche Drive za najam vozila itd.

A kako bi bili uspješniji u testiranju proizvoda, uz postojeći električni Porsche Taycan, zagrebačkoj ekipi Porsche Digitala stiže još jedno vozilo marke Porsche.

Iz kompanije također navode kako su nedavno preselili u novi ured koji se prostire na 1.200 četvornih metara.

"Hibridni rad utjecao je na konfiguraciju naših novih ureda, no sve smo savršeno spojili s dobrim omjerom otvorenog prostora, zatvorenih ureda i soba za sastanke različitih veličina. Kako bi ljudima bilo što ugodnije, imamo i mjesta za fokus, opuštanje i druženje", pojasnio je Bello.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram