Zatvori
Foto: blocks / Unsplash
PoslovniPuls
18/04/2023

Apple Amerikancima ponudio štedni račun uz kamatu od 4,15 posto

Od danas korisnici Apple Card-a mogu putem mobilne aplikacije otvoriti štedni račun u banci Goldman Sachs uz godišnju kamatnu stopu od čak 4,15 posto, što je deset puta veća kamata od američkog nacionalnog prosjeka, poručuju iz Applea.

Bez naknada, minimalnih uplata i zahtjeva za minimalnim saldom, korisnici mogu lako postaviti i upravljati svojim štednim računom izravno iz aplikacije Apple Card.

"Štednja pomaže našim korisnicima da izvuku još više vrijednosti iz svog omiljenog Apple Card-a koji sada pruža jednostavan način svima za svakodnednu štednju", rekla je Jennifer Bailey, potpredsjednica Apple Paya i Apple Walleta.

"Naš cilj je stvoriti alate koji pomažu korisnicima da vode zdravije financijske živote, a ugradnja mogućnosti štednje u aplikaciju Apple Card omogućuje korisnicima da troše, šalju i štede novac za svaki dan izravno i besprijekorno - sve na jednom mjestu", zaključila je Bailey.

Apple je limitirao maksimalan iznos pojedinačnog štednog računa na 250.000 američkih dolara.

Bit će svakako zanimljivo pratiti kako će ostatak američkog bankarskog sektora reagirati na ovu veliku novost iz Apple-a...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram