Zatvori
PoslovniPuls
06/04/2023

Game development inkubator PISMO otvorio prijave za novu generaciju polaznika

Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 otvorio je prijave za novu generaciju polaznika svojih edukacija na kojima polaznici uče kako proizvesti videoigre u programima Unity i Blender.

Edukacije su besplatne, polaznici su za vrijeme učenja plaćeni, a dosadašnjih 240 gamedevelopera jamac uspješnosti programa.

"Uz sve ono što radimo u centru hrvatske gaming industrije, edukacije su zasigurno najvažnije jer su temelj svega. Ovo će nam biti 8. generacija polaznika edukacija. Blender i Unity i dalje su najzastupljeniji enginei u kojima rade hrvatski gamedev studiji i zato nastavljamo u tom pravcu. Također prije svakog početka edukacije dobro analiziramo postojeće trendove na tržištu, ali i kakvi projekti se očekuju u skorijem vremenu i edukacije usmjerimo upravo u tom pravcu. Pokušavamo od svojih polaznika stvoriti stručnjake koje tržište rada jedva čeka!“, poručili su iz tima inkubatora PISMO koji prikupljaju prijave zainteresiranih budućih gamedevelopera, te dodaju: „Predznanje nije potrebno, no ipak s obzirom na broj prijavljenih koji u ovom trenutku prelazi broju 150, provest ćemo testiranje prijavljenih kao i razgovore sa kandidatima!“.

Gaming inkubator PISMO broji 70-ak start UP-ova.

Velika većina svoje znanje prije otvaranja tvrtke stekla je upravo na edukacijama u inkubatoru, a nakon nekoliko godina postojanja tvrtki iza njih je 1000 gotovih projekata. Edukacija se odvija uz pomoć mjere osposobljavanja na radnom mjestu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a polaznici tijekom edukacije primaju minimalnu hrvatsku plaću i putne troškove, stoji u medijskoj objavi.

Prijave traju do 15.4., a sve o edukacijama saznaj na linku: https://inkubator-pismo.eu/edukacije/

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram