Zatvori
Blerim Sela
Foto: Perpetuum Mobile
PoslovniPuls
05/04/2023

Zagrebačka IT tvrtka Perpetuum Mobile uspješno okončala predstečajnu nagodbu

Perpetuum Mobile d.o.o. sa zadovoljstvom objavljuje da je uspješno okončan postupak sklapanja predstečajne nagodbe tvrtke s poslovnim partnerima i vjerovnicima, navodi se u priopćenju.

U razdoblju od otvaranja postupka sklapanja predstečajne nagodbe do danas, uprava tvrtke zajedno s poslovnim partnerima i savjetnicima predano je radila na strukturiranju nagodbe kako bi u konačnici svi uključeni dionici bili zadovoljni, stoji u medijskoj objavi.

U tom je razdoblju tvrtka poslovala uspješno i pozitivno, kako u smislu mjesečnih novčanih tokova, redovite isplate plaća zaposlenicima i troškova nastalih tokom redovnog poslovanja, tako i na razini poslovne godine 2022, navodi se u priopćenju.

Perpetuum Mobile je fokusiran na projekte digitalizacije poslovnih procesa zasnovane na globalno vodećim tehnološkim platformama. Dugoročni ugovori s klijentima, projekti koji se kontinuirano šire te stručan tim zaposlenika i vanjskih suradnika jamstvo su za dugoročni kontinuitet poslovanja s perspektivom poslovnog jačanja i rasta, poručuju iz kompanije.

"Dakako da sam zadovoljan uspješnim okončanjem ovog procesa te ove faze poslovanja kompanije“, rekao je direktor tvrtke Blerim Sela, te nastavio "Tokom čitavog razdoblja koje je za nama oslanjali smo se na veliki trud i zalaganje naših zaposlenika, uspješno odvijanje tehnoloških projekata za klijente te konstruktivne pregovore s našim vjerovnicima i poslovnim partnerima koji su nam iskazali povjerenje za daljnji nastavak suradnje i na tome im iskreno zahvaljujem. Sad se okrećemo budućnosti te rastu i razvoju poslovanja, što će i obilježiti našu skorašnju 34. godišnjicu od osnutka Perpetuuma."

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram