Zatvori
Syntio
Foto: PRESS
PoslovniPuls
21/03/2023

The Financial Times: Syntio je druga najbrže rastuća IT kompanija u Hrvatskoj

POVEZANE OBJAVE:

Syntio, hrvatska tvrtka koja se bavi podatkovnim inženjeringom u cloudu, drugu je godinu zaredom uvršten na prestižnu listu The Financial Timesa (FT 1000) kao druga najbrže rastuća IT tvrtka u Hrvatskoj, navodi se u priopćenju.

Syntio je zauzeo 111. mjesto u IT kategoriji, a promatra li se ukupan poredak svih 1000 tvrtki, ova hrvatska kompanija nalazi se na 551. mjestu. Na ljestvici jednog od najuglednijih poslovnih listova na svijetu, našlo se ukupno pet tvrtki iz Hrvatske.

"Iz godine u godinu bilježimo pozitivne poslovne rezultate, a ovo prestižno priznanje već drugu godinu za redom potvrđuje nam da radimo kvalitetno. Kako bismo zadovoljili potrebe tržišta i klijentima ponudili najbolja rješenja, posebno smo fokusirani na razvoj naših proizvoda i usluga, kao i na kontinuirano ulaganje u zaposlenike, istaknuo je Davorin Cetto, suosnivač i direktor tvrtke Syntio.

Syntio je 2017. godine započeo s radom u Zagrebu s ciljem povezivanja podatkovnog inženjeringa, cloud tehnologije i inovativnosti. Imaju 110 zaposlenika i klijente od Skandinavije do SAD-a i Južne Afrike. Partner su s tri vodeća cloud vendora na tržištu – Google Cloud, Microsoft Azure i Amazon AWS. Nedavno su predstavili i vlastitu podatkovnu platformu Dataphos koja omogućuje unapređenje poslovanja kroz obradu podataka u stvarnom vremenu i donošenje odluka na temelju aktualnih podataka.

FT 1000 je godišnji popis najbrže rastućih europskih kompanija koje objavljuje The Financial Times u suradnji s njemačkom statističkom tvrtkom i portalom Statista već sedmu godinu zaredom

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram