Zatvori
Foto: Span
PoslovniPuls
09/03/2023

Dionica Spana uvrštena na popis deset najlikvidnijih na Zagrebačkoj burzi

Dionica IT kompanije Span jedna je od deset najlikvidnijih dionica na Zagrebačkoj burzi, zbog čega je uvrštena u indekse Crobex10 i Crobex10tr, objavili su iz Span-a.

Burzovni indeks pokazuju kretanja cijena skupine dionica, a najpoznatiji indeks Zagrebačke burze je Crobex u čijem sastavu je trenutno 25 dionica, i u koji je Span uvršten manje od šest mjeseci nakon uvrštenja na burzu. Crobex10 i Crobex10tr uključuju 10 dionica iz Crobex indeksa s najvećom free float tržišnom kapitalizacijom i prometom. Više informacija i popis svih indeksa Zagrebačke burze može se vidjeti ovdje.

„Ponosan sam što smo u tako kratko vrijeme uspjeli ući u Crobex10 i Crobex10tr. Upravo je likvidnost Spanove dionice bio jedan od glavnih ciljeva u IPO-u. Veseli nas što smo i dalje zanimljivi ulagačima, što interes ne jenjava, a to potvrđuje i podatak da se našom dionicom gotovo svakodnevno trguje“, istaknuo je Nikola Dujmović, osnivač i predsjednik Uprave Spana.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram