Zatvori
PoslovniPuls
06/03/2023

Hrvatsko - slovenski Bellabeat dobio vrijedno priznanje

Bellabeat, hrvatsko - slovenska tehnološka tvrtka za zdravlje i wellness, proglašena je kao jedna od najboljih kompanija Y-Combinatora u 2023. Y-Combinator najugledniji je svjetski start-up akcelerator koji je podržao tvrtke procijenjene na više od 500 milijuna USD, kao što su Airbnb, Stripe, Reddit i Dropbox, navodi se u priopćenju.

"Oduševljeni smo što smo proglašeni jednom od najboljih tvrtki Y-Combinatora u 2023.", rekao je Sandro Mur, izvršni direktor Bellabeata. "Ovo priznanje potvrda je napornog rada i truda Bellabeat tima te naše predanosti u osnaživanju žena da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem i blagostanjem. Uzbuđeni smo što ćemo nastaviti pomicati granice u ovom području i proširiti naš doseg na još više žena", rekao je Mur.

Bellabeatov rad privukao je pažnju i u 2022. kada je nagrađen kao Time's Best Invention 2022, a osim te nagrade Bellabeat je nagrađen i priznanjem Best smart jewellery by Business Insider, BIG SEE Award za Ivy dizajn i još mnogo toga.

Bellabeatovi proizvodi osmišljeni su kako bi osnažili žene da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem pružanjem personaliziranih uvida u svoje zdravlje putem pametnih nosivih proizvoda i mobilnih aplikacija, poručuju iz kompanije.

Bellabeati proizvodi poznati su kao omiljeni wellness gadgeti slavnih kao što su Olivia Culpo, Amanda Seyfried i Chiara Ferragni, a na društvenim su ih mrežama predstavili Kim Kardashian, Kylie Jenner, Khloe Kardashian, Gabrielle Union, Fergie, Lily Aldridge, Ashley Graham, Jennifer Aniston.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram