Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
20/02/2023

CRO WEB 3 - konferencija o AI-u, metaverzumima i blockchainu u Novskoj

Digitalna tehnologija i infrastruktura imaju ključnu ulogu u našim privatnim životima i poslovnim okruženjima. Oslanjamo se na nju da komuniciramo, radimo, unaprijedimo znanost i da damo odgovore na aktualna ekološka pitanja.

Istovremeno, pandemija COVID-19 istaknula je ne samo koliko se oslanjamo na tehnologiju, već i koliko je važno da Europa prestane biti ovisna o sustavima i rješenjima koja dolaze iz drugih dijelova svijeta. Upravo je jedno od rješenja za postizanje ovog cilja uspostava programa DIGITAL EUROPE koji za cilj ima ubrzati gospodarski oporavak, kao i oblikovati digitalnu transformaciju europskog društva i gospodarstva, donoseći koristi svima, a posebno malim i srednjim poduzećima, stoji u najavi CRO WEB 3 konferencije u Novskoj.

Na konferenciji CRO WEB 3 cilj je raspravljati o aktualnim temama:

– poticanju digitalne transformacije poslovnih procesa malih i srednjih poduzeća te javnog sektora u središnjoj Hrvatskoj i sjevernom Jadranu,
-fokusirati se na rješenja koja nude umjetna inteligencija, gamifikacija, Blockchain i Internet of Things

Poduzetnici, programeri, predstavnici javnog sektora i svi oni koji to tek žele postati, svi željni primjene umjetne inteligencije, proširene stvarnosti, Metaversa, blockchaina i svi koji jednostavno želite znati zašto je AI & GAMING (JURK) EDIH, u sklopu kojeg je i Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 na karti europskih digitalnih centara, dođite na konferenciju CRO WEB 3, u petak 3. ožujka 2023. u 10 sati u PISMO 2 (Radnička ulica 2L, Novska).

Prijavite se ovdje.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram