Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
13/02/2023

Tim Porsche Digital Croatia narastao na gotovo 100 ljudi

Tim Porsche Digital Croatia, nastao kao joint venture njemačkog autoproizvođača i hrvatske IT tvrtke Infinum, nasastao je na gotovo 100 ljudi.

 "2022. godini ostvarili smo izvrsne financijske rezultate, a povećali smo i tim s 45 na 96 ljudi. Osim toga, ostvarili smo uspješnu suradnju s novim odjelima Porschea, doveli nove zanimljive proizvode u Zagreb te smo nastavili graditi firmu u pozitivnom smjeru", istaknuo je Ivan Bello, i dodao kako su posebno ponosni na doprinos uspješnom lansiranju nove eCommerce platforme za online prodaju Porsche proizvoda.

Prema njegovim riječima, riječ je o platformi na kojoj se prodaje više od 2.000 proizvoda u sedam zemalja na sedam jezika, a na njenom su razvoju radili su malo više od godinu dana.

"Još uvijek rastemo i tražimo stručnjake iz svih područja IT-a, iOS, Angular, Android, Java i DevOps developere te Engineering managere", naglasio je Lovro Gracin iz Porsche Digital Croatia.

"Najviše zadovoljstva zaposlenici su izrazili u području međuljudskih odnosa, podrške managementa i radnih uvjeta. To nam pokazuje da imaju povjerenje u kolege i management, da od njih dobivaju svakodnevnu podršku, i da obavljanje posla mogu prilagoditi svojim obvezama uz maksimalnu fleksibilnost", pojasnio je Gracin.

Iako nisu ništa točno otkrivali - u Porsche Digital Croatia najavljuju nove, zanimljive proizvode za velikog njemačkog proizvođača sportskih automobila.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram