Zatvori
Infinum
Foto: PRESS
PoslovniPuls
03/02/2023

Infinum otvorio ured u Amsterdamu

Posljednjih nekoliko godina, jedna od najsnažnijih hrvatskih tehnoloških kompanija, Infinum, širila se diljem Europe i SAD-a otvarajući urede na strateškim lokacijama kako bi mogli biti bliže svojim klijentima. Trenutno tako posluju u sedam ureda u šest zemalja, a nedavno su otvorili ured u Nizozemskoj, jednom od najuzbudljivijih europskih tehnoloških središta, navodi se u priopćenju.

Ured u Amsterdamu vodi Martijn Spek, iskusni menadžer s više od 20 godina iskustva u tehnološkoj industriji.

"Infinum je osnovan prije 18 godina, ovo je sedma lokacija kompanije, ali na lokalnom tržištu započinjemo nešto novo. Uzbudljivo je biti dio projekta od samog početka i veselim se što ćemo zajedno graditi Infinumov brend u Nizozemskoj. Prema mojem iskustvu, na ovom tržištu važno je provoditi riječi u djela, odnosno uvijek isporučiti ono što obećajete. Infinum je pokazao zavidnu kvalitetu rada do sada i nizozemskim klijentima možemo ponuditi dodatnu vrijednost“, rekao je Spek.

Infinum već godinama surađuje s međunarodno priznatom i nagrađivanom agencijom Dept sa sjedištem u Amsterdamu, dok ih dugogodišnje partnerstvo s liderom na tržištu pametne rasvjete, Signify, povezuje s Eindhovenom.

Globalno sjedište Philipsa, Infinumovog dugogodišnjeg klijenta, također je u Amsterdamu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram