Zatvori
PoslovniPuls
22/12/2022

Tvorci "South Parka" imaju deepfake startup koji je upravo osigurao ulaganje od 20 milijuna dolara

Trey Parker i Matt Stone, kreativni dvojac koji stoji iza popularnog animiranog serijala za odrasle "South Park", osigurao je ulaganje vrijedno 20 milijuna dolara za svoj deepfake startup Deep Voodoo, prenose američki mediji.

Deep Voodoo okuplja vizualne umjetnike i tehnološke stručnjake koji uz pomoć umjetne inteligencije stvaraju napredne alate za stvaranje deepfake snimki.

Iako još uvijek razvijaju spomenutu tehnologiju i drže se podalje od javnosti - ranije ove godine u javnost su pustili video u suradnji s poznatim reperom Kendricka Lamarom koji se neprimjetno transformira u druge poznate osobe poput Kobe Bryanta i Kanye Westa, te Will Smitha.

"Naletjeli smo na ovu nevjerojatnu tehnologiju i završili regrutirajući najbolje deepfake umjetnike na svijetu", rekao je Stone. "Oduševljeni smo što možemo podijeliti njihovu briljantnost s holivudskom kreativnom zajednicom."

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram