Zatvori
God of War
Foto: SONY
PoslovniPuls
15/12/2022

Popularna Sonyjeva franšiza "God of War" dobiva ekranizaciju na Amazonu

Popularna PlayStation franšiza "God of War" napokon će dočekati svoju ekranizaciju i to u vidu serije iza koje stoji popularna online platforma Amazon.

"'God of War' je popularna franšiza vođena likovima za koju vjerujemo da će osvojiti našu globalnu publiku svojim ekspanzivnim i sveobuhvatnim svjetovima kao i bogatim pripovijedanjem", rekao je Vernon Sanders, šef TV produkcije Amazon Studios. "Čast nam je sudjelovati u avanturi istraživanja mitologije 'God of War' serijala u suradnji sa Sonyjem, PlayStationom i Santa Monica Studios."

Osim kratke službene potvrde "God of War" serije - nije objavljeno kada bismo istu mogli ugledati na TV ekranima, niti tko će se pojaviti u naslovnoj ulozi.

Video igre iz serijala "God of War" dosad su se prodale u više od 50 milijuna primjeraka, a Sonyju podebljale bankovni račun za barem nekoliko milijardi dolara.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram