Zatvori
PoslovniPuls
01/11/2022

Telemach integrira Optimu Telekom u svoje poslovanje

Optima Telekom integrira se u poslovanje Telemacha Hrvatska pod čijim krovnim brendom nastavlja daljnje poslovanje. U tijeku je provedba postupka pripajanja pri čemu se ekonomski učinci pripajanja očekuju s 1. studenim 2022., navodi se u priopćenju iz Telemacha.

„Ponosan sam što mogu reći da ćemo zahvaljujući ovoj integraciji, našem dosadašnjem ulaganju u mrežnu infrastrukturu te brojnim inovacijama koje je Telemach uveo na svim servisima, širi spektar ponuda ubuduće moći ponuditi svim korisnicima u Hrvatskoj. Korisnicima će biti na raspolaganju širi raspon Internet brzina i tehnologija, uključujući našu ponudu najbržeg interneta u zemlji temeljenog na 10 Giga mreži te našu nacionalno prisutnu, super brzu 5G mobilnu mrežu. Moći će birati vrhunske ponude mobilnih uređaja i pretplatničkih paketa koji već sada bilježe najveći priljev korisnika na tržištu. Pored toga, tu je i EON TV, vrhunska pay-TV usluga koja je u regiji u posljednje dvije godine udvostručila broj korisnika te je lider u korisničkom iskustvu. Bolje ponude očekuju i poslovne korisnike kojima ćemo biti u mogućnosti ponuditi fiksne, mobilne i ICT usluge na jednom mjestu, koristeći vlastitu fiksnu i mobilnu infrastrukturu“, rekao je predsjednik Uprave Telemacha Adrian Ježina te istaknuo kako Telemach sve napore poduzima upravo s ambicijom kako bi postao vodeći operator u korisničkom iskustvu u Hrvatskoj.

Telemach će s Optimimom dobiti mogućnost pristupa novim geografskim područjima, uz snažniju prisutnost u velikim urbanim središtima, ali i ruralnim sredinama, što će mu omogućiti pružanje cjelovite palete usluga i na mjestima gdje ranije nije bio prisutan. Time će se potaknuti snažnije tržišno natjecanje na korist svih korisnika telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, navodi se u priopćenju.

Korisnici Optime imat će koristi od svih dosadašnjih i planiranih investicija United Grupe i Telemacha. Pod imenom Telemach Hrvatska, nastavit će koristiti ranije ugovorene usluge, uz još veću razinu kvalitete i širi spektar usluga u budućnosti – od onih temeljenih na 5G mobilnoj mreži, na optičkoj mreži gdje je dostupna kao i pay-tv uslugu EON.

Bolja perspektiva očekuje i zaposlenike Optime koji ovom integracijom nastavljaju raditi u poslovno stabilnom i poticajnom okružju Telemacha. Njihovim pridruživanjem dodatno će ojačati baza visokokvalitetnih stručnjaka koju je Telemach značajno obogatio u posljednje dvije godine, tijekom intenzivnog rasta poslovanja, stoji u objavi za medije.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram