Zatvori
Foto: Starbucks
PoslovniPuls
13/09/2022

Starbucks pokreće progam vjernosti pogonjen NFT-ovima

Starbucks Odyssey naziv je novog Web3 programa vjernosti ovog američkog lanca kateferija.

Pokreće ga Polygon ethereum platforma, a omogućit će članovima Starbucks Rewards programa vjernosti i Starbucksovim partnerima (zaposlenicima) u Sjedinjenim Državama prikupljanje i kupnju digitalnih kolekcionarskih markica u obliku nezamjenjivih tokena (NFT).

“Izgradnja Starbucks Odysseya korištenjem tehnologije koja je u skladu s našim težnjama i obvezama održivosti glavni je prioritet. Zauzeli smo vrlo promišljen i temeljit pristup kada smo procjenjivali koji blockchain koristiti, a Polygonova brza, jeftina i ugljično neutralna mreža savršen je temelj za našu prvu digitalnu zajednicu,” rekao je Ryan Butz, potpredsjednik odjela za lojalnost, strategiju i marketing u Starbucksu.

Starbucks korisnicima Odyssey programa vjernosti obećava pogodnosti koje nadilaze one koje su već dostupne s tradicionalnim Starbucks Rewards programom i njegovim "zvjezdicama". Dok danas članovi mogu zaraditi pogodnosti poput besplatne kave, hrane ili odabranih brendiranih proizvoda, bodovi zarađeni u Starbucks Odyessyju pretvorit će se u "iskustva i druge pogodnosti", poručili su iz Starbucksa.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram