Zatvori
Foto: Peyman Farmani / Unsplash
PoslovniPuls
06/09/2022

Tajnoviti vlasnik OnlyFans-a u dvije godine zaradio 500 milijuna dolara

Ukrajinsko - američki poduzetnik Leonid Radvinsky, prije četiri godine preuzeo je većinski udio u pretplatničkoj platformi za odrasle OnlyFans i čini se kako mu se ta kupovina već višestruko isplatila.

Prema pisanju Bloomberga, tajnoviti Radvinsky, inače rođeni Ukrajinac, a koji danas živi u velikoj vili na Floridi, u posljednje dvije godine samo od dividendi je zaradio više od pola milijarde dolara.

Pandemija koronavirusa bila je itekako pozitivna za popularnu online platformu koju osim influencera i glaumaca iz filmova za odrasle, koriste i mainstream zvijezde poput Cardi B i Belle Thorne. OnlyFans, piše Bloomberg, samo je prošle godine uprihodio gotovo milijardu dolara, uz dobit prije oporezivanja u iznosu od 433 milijuna dolara.

Radvinsky OnlyFans platformom upravlja preko holding kompanije Fenix International.

OnlyFans od kreatora sadržaja uzima proviziju na mjesečne prihode od pretplate, ali i prodaje sadržaja u iznosu od 20 posto.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram