Zatvori
Foto: Press
PoslovniPuls
22/07/2022

Hrvatsko - američki ReversingLabs nastavlja jačati redove kako bi podržao ubrzani rast

ReversingLabs nedavno je imenovao Kathleen DeShields na mjesto više potpredsjednice za ljudske potencijale. U menadžment tvrtke koja predvodi u sigurnosti lanca opskrbe softvera tako je ušla i čelna pozicija odjela ljudskih potencijala, važna za nastavak kvalitetnog i stabilnog širenja organizacije.
DeShields ima više od 25 godina iskustva u branši te će predvoditi globalne strateške inicijative vezane uz zaposlenike, s naglaskom na razvoj karijera i kompetencija te njegovanje autentične kulture. Odgovarat će direktoru i suosnivaču ReversingLabsa Mariju Vuksanu.

“ReversingLabs snažno raste zahvaljujući uspjesima u otkrivanju sofisticiranih opasnosti koje poduzećima prijete iz lanca nabave softvera. Ulazim u ekipu u razdoblju velikog zamaha; veseli me što ćemo zajedno raditi na tome da kvalitetno podržimo rast”, rekla je Kathleen DeShields. "Ključno za ostvarenje naših dugoročnih ciljeva bit će očuvanje naše kulture. Ona se temelji na velikoj predanosti inovaciji i rješavanju realnih problema koje muče organizacije. To radimo kroz vrhunska inženjerska znanja koje postoje u ReversingLabsu“, dodala je.


DeShields ima iskustva u vođenju svih aspekata ljudskih resursa u širokom rasponu organizacija, od malih softverskih startupa do velikih Fortune 500 korporacija. Na dosadašnjim poslovima pomogla je uspješno voditi poslovanje kroz razdoblja brzog rasta. Diplomirala je u Connecticutu u SAD-u.

“S oduševljenjem dočekujemo Kathleen u tim. U dosadašnjem radu pokazala je da može dosljedno privući i njegovati talente u području novih tehnologija i kibernetičke sigurnosti, te podržati poduzeća u razdobljima brzog rasta,” rekao je Mario Vuksan.

ReversingLabs je od početka godine u Hrvatskoj i SAD-u zaposlio više od 50 ljudi. Oko polovice novozaposlenih su inženjeri u razvojno-inovacijskom centru u Zagrebu.

"Uslijed rasta organizacije neki su timovi u Zagrebu prošireni te su uspostavljeni novi. Uvedene su i nove pozicije. Našu programersku jezgru već godinama čine visoko kvalificirani stručnjaci koji se bave najsloženijim problemima inženjerske prakse. Nije rijetkost da rješenja do kojih dođu budu i prva takve vrste, jer su i problemi s kojima se susreću potpuno novi, odnosno nitko ih ranije nije rješavao. Zbog ogromne količine podataka s kojima radimo, vrste tih podataka, i velike skalabilnosti, naši zaposlenici su često u situaciji da trebaju sagledati i istražiti do tada nepoznat problem i zatim odlučiti o smjeru implementacije koja će vjerojatno biti i prva takve vrste", rekla je Maja Vučetić Ivković, koordinatorica ljudskih potencijala u Zagrebu.

Do sada su u dvije investicijske runde prikupili 81 milijun dolara te ih uložili u razvoj novih proizvoda, rast organizacije i daljnji plasman na američko tržište. Zapošljavaju 140 ljudi u Zagrebu, i još 90 u Bostonu. Imaju značajne prodajne i marketinške aktivnosti u SAD-u, gdje su prisutni gotovo od samog osnutka.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram