Zatvori
Foto: YouTube
PoslovniPuls
18/07/2022

Matija Kopić napušta vodstvo Gideona

Suosnivač našeg poznatog robotskog startupa, Gideon, Matija Kopić, neočekivano je napustio mjesto prvog čovjeka kompanije.

"Povlačim se s pozicije izvršnog direktora Gideona zbog osobnih razloga. Bila mi je životna čast osnovati, voditi i služiti izvanrednim ljudima Gideona tijekom proteklih 5,5 godina, zajedno sa svojim suosnivačima Edinom Kočom, Josipom Česićem, Krunom Stražancem i drugim pojedincima koji su nam se pridružili na našem putovanju", napisao je Kopić na LinkedIn-u.

"Hvala svima! Zajedno smo radili nevjerojatne stvari, a ono najbolje za Gideon tek dolazi. Nastavit ću služiti tvrtki u ulozi savjetnika i ne mogu biti više uzbuđen što mogu podržati našeg novog privremenog izvršnog direktora, sjajnog Stevea Petrovica. Osim što nastavljam pomagati Gideonu u ulozi savjetnika, također je vrijeme da se odmorim i usredotočim na svoju obitelj, budući da su predugo bili u drugom planu", zaključio je Kopić.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram