Zatvori
Foto: IN2.hr
PoslovniPuls
06/07/2022

Jedna od vodećih hrvatskih IT kompanija, IN2 grupa, proslavila 30. rođendan

Jedna od vodećih IT tvrtki u Hrvatskoj, IN2 grupa, ovaj je tjedan u Muzeju za suvremenu umjetnost proslavila 30 godina postojanja retrospektivom svih važnih događaja, projekata i uspjeha koji su ih pratili na poslovnom putu od 1992. godine pa sve do danas.

Godine 1992. hrvatska košarkaška reprezentacija s Draženom Petrovićem na čelu prvi je put osvojila srebrnu medalju, a Goran Ivanišević brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Barceloni. U auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu službeno je puštena u rad hrvatska akademska i istraživačka računalno-komunikacijska mreža, točnije ono što danas nazivamo internetom. Europska unija priznala je Hrvatsku. Puno se toga dogodilo prvi put u Hrvatskoj.

Te iste godine, 1992. Ante Mandić, mladi entuzijast koji je bio u potrazi za novim izazovima, osnovao je jednu od prvih IT tvrtki u Hrvatskoj, riječ je o današnjoj IN2 grupi. U tih se 30 godina IN2 grupa razvijala i rasla pa možemo reći kako je danas, kao dio jedne od najsnažnijih IT globalnih korporacija CSI grupacije, snažnija no ikada.

„Za uspjeh IN2 grupe zaslužni su naši ljudi, njihova kreativnost, upornost, snalažljivost u novim situacijama, motiviranost da sudjeluju u projektima koji će promijeniti život svih građana nabolje. Ovim im putem od srca želim čestitati njihov rođendan i otvoriti novo poglavlje za sljedećih 30 godina. IN2 grupa uvijek je bila ispred svog vremena, kao te davne 1992. godine kada smo doslovno bili pioniri IT businessa, pa tako i danas kada kreiramo rješenja koja mijenjaju suvremeni način života. Naša je vizija budućnosti nastaviti digitalizaciju hrvatskog društva te implementacijom suvremenih IT rješenja pojednostaviti obaveze svih naših građana, a gospodarstvenicima omogućiti učinkovitije i uspješnije poslovanje. Jedino na taj način možemo svi rasti kao društvo u cjelini“, izjavio je Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram