Zatvori
PoslovniPuls
30/06/2022

Još jednom kreće najveće ecommerce natjecanje u regiji

S tradicijom dužom od desetljeća, Web Retailer Award koje organiziraju platforme za usporednu kupovinu u regiji – Jeftinije.hr, Ceneje.si i Idealno.rs (dio Heureka Grupe), namijenjeno je svim web trgovinama koje posluju u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, navodi se u priopćenju.

Svaka će prijavljena web trgovina, neovisno o svom plasmanu, na samom kraju natjecanja dobiti besplatno izvješće i vrijedne povratne informacije o svom poslovanju. Dodatna motivacija za prijavu je i velika medijska eksponiranost i vidljivost u cijeloj regiji, ali i na svim relevantnim ecommerce portalima u Europi. Tijekom procesa ocjenjivanja, prijavljene web trgovine upoznaju se s novim trendovima u području online poslovanja, a jačanje povjerenja postojećih kupaca kao i privlačenje novih, neke su od najčešće spominjanih prednosti sudjelovanja.

Organizator svake godine natjecanje nastoji prilagoditi aktualnim trendovima i potrebama ecommerce tržišta. Ove su se godine odlučili proširiti popis nagrada pa se za osim već poznate i etablirane nagrade, web trgovine mogu prijaviti i za:

- best loyalty program
- best crossborder shop
- best customer care
- best payment experience
- best app of the year
- best delivery experience i
- best inspirational leader.

Nakon nekoliko turbulentnih godina za nama, ove godine računaju na susret svih natjecatelja.
Dodjelu nagrada Web Retailer Award 2022 pratit će Ecommerce Jam konferencija, 10. studenog u Tvornici kulture u Zagrebu. Svim će sudionicima osigurati pravi ecommerce jam s vrhunskim predavačima iz uspješnih kompanija: NIKE, Google, Zalando, Coca-Cola, Foreo, Nordeus i drugi, stoji u objavi za medije.

Vrhunac konferencije bit će dodjela Web Retailer Award 2022 nagrada najuspješnijim web trgovinama i koncert zanimljivog slovenskog dua De Liri. Večernji program rezerviran je za networking uz DJ Jurkija. U svakom slučaju očekuju nas sjajna predavanja, networking i zabava!

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram