Zatvori
PoslovniPuls
09/05/2022

Hrvatska će ugostiti prvu NFT-ovima obogaćenu tehnološku konferenciju

Hrvatska će od 11. do 13. svibnja ugostiti Block Down Croatia 2022, prvu tehnološku konferenciju u Europi koja će koristiti nezamjenjive tokene (NFT) za stvaranje posebnog interaktivnog iskustva posjetitelja. Block Down će se održavati na 5 različitih lokacija u Šibeniku, kombinirajući najzanimljivije globalne govornike iz Web3 i blockchain zajednice sa atraktivnim VIP zabavnim programima.

Block Down Croatia 2022 šesta je tehnološka konferencija u organizaciji Block Downa, a do sada su ti eventi organizirani u Europi i Latinskoj Americi, ali sa publikom diljem svijeta zbog hibridnog načina održavanja, privukli preko 110.000 gledatelja, preko 400 govornika, i to sve na 4 jezika.

Block Down Croatia 2022 će privući preko 1000 sudionika iz cijelog svijeta. Za domaću publiku, posebno poslovnu zajednicu, Block Down Croatia 2022 jedinstvena je prilika da se upozna sa najnovijim trendovima u razvoju poslovnih modela i prilika koje donosi Web3 tehnologija.

”Block Down je savršen miks kreativnosti, tehnologije i kulture, sve ono što treba potaknuti Web3 svijet koji će u narednim godinama definirati kompletnu industriju. Hrvatska je savršena za okupljanje globalne Web3 zajednice s obzirom da je vaša kultura nevjerojatna, a upravo je ovdje tehnološki sektor posljednjih godina ostvario nevjerojatan uspjeh sa globalnim priznanjem. Web3 i metaverse će promijeniti svijet kakav poznajemo i nitko si ne bi smio dopustiti da zaostane u toj promjeni. Na Block Downu upoznajte ključne ljude iz globalne blockchain zajednice, inspirativne poduzetnike i investitore koji mogu osigurati globalnu vidljivost projektima”, izjavio je Erhan Korhaliller, osnivač i CEO Block Downa.

Na Block Down Croatia 2022 će se raspravljati o ključnim tehnologijama budućnosti i njihovim poslovnim potencijalima, a ključni govornici su kreativna tehnologica Yahooa Kadine James, direktorica za globalno tržište Ripplea Aditya Turakhia, glavni strateg Theta Labs Wes Levitt, osnivač RMRK-a Bruno Škvorc, direktor za razvoj ekosustava Neo Global Developmenta Europe Lili Zhao.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram