Zatvori
PoslovniPuls
27/04/2022

Poznati njemački game developer Crytek zaposlenicima omogućio rad na daljinu

Njemački game developeri Crytek, koje pamtimo po omiljenim serijalima "Crysis" i "Far Cry", najavila je kako će velikoj većini svojih zaposlenika omogućiti izbor rada na daljinu ili iz ureda.

"Naš uspjeh dugujemo talentiranim zaposlenicima. Brojni naši zaposlenici iskazali su želju nastavka rada od kuće i mi smo sretni što možemo nastaviti podržavati njihove želje", rekao je Crytek-ov CEO Avni Yerli. "Nastavljamo biti internacionalni tim i regrutirati najbolje talente iz cijelog svijeta. S novom politikom rada od kuće, nadamo se kako ćemo najboljim developerima na svijetu omogućiti lakše pridruživanje Cryteku."

Iz Cryteka otkrivaju kako 80 posto njihovih zaposlenika trenutno radi na daljinu, a većina postojećih i budućih zaposlenika (ovisno o radnom mjestu), dobit će mogućnost rada od kuće, ali i povremenog dolaska u kompanijine urede u Frankfurtu i Istanbulu.

Iz Cryteka poručuju kako marljivo rade na novom nastavku "Crysis" franšize i daljnjem razvoju vlastitog game engine-a CRYENGINE. Tvrtka trenutno ima više od 100 otvorenih radnih mjesta.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram