Zatvori
PoslovniPuls
25/04/2022

Kreće nova generacija šestomjesečnih edukacija u gaming inkubatoru PISMO

U tijeku su prijave za novu generaciju šestomjesečnih edukacija koja se održava u sklopu projekta „Sisačko-moslavačka županija središte gaming industrije“.

Tijekom edukacije polaznici u poduzetničkom inkubatoru PISMO u Novskoj nauče raditi s tehnologijama potrebnim za izradu videoigara, programirati, ali i stvarati grafičke elemente i zvuk i to kroz dva programa, Unitiy i Blender. Posebnost ove edukacije je to što je besplatna, a polaznici ostvaruju pravo na naknadu, minimalnu hrvatsku plaću kao i putne troškove za vrijeme koliko edukacija traje. Ova pogodnost ostvarena je zahvaljujući suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje koji nezaposlenim polaznicima sa završenom najmanje četverogodišnjom srednjom školom osigurava navedenu naknadu.

Do sad je edukacije uspješno završilo pet generacija polaznika, njih više od 200. Većina ih po završetku edukacije radi u IT sektoru, a njih 52 odlučilo se u inkubatoru PISMO otvoriti svoj start up, ostvarivši potpore do 150 000 kuna za početak i razvoj poslovanja.

Prijave na edukaciju traju do 16. kolovoza 2021. godine, putem maila info@inkubator-pismo.eu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram