Zatvori
PoslovniPuls
06/04/2022

Span proglašen globalnim tehnološkim partnerom McDonald'sa za 2021.

Godišnja globalna McDonald's Technology Partner nagrada, koju jedan od najvećih globalnih lanaca brze hrane dodjeljuje u okviru Global Supplier Summita, za 2021. godinu pripala je hrvatskom Spanu. Najnovije globalno priznanje dodatna je potvrda kvalitetne dugogodišnje suradnje koja je još 2014. nagrađena europskim izdanjem istoimene nagrade, stoji u objavi iz Span-a.

McDonald's Technology Partner nagrada dodjeljuje se partnerima odgovornim za kvalitetno funkcioniranje svih McDonald's poslovnih procesa, a titulu globalnog tehnološkog partnera Span je ostvario temeljem podrške koju pruža u razvoju digitalnog poslovanja.

„Ponosni smo što nas je McDonald's prepoznao kao pouzdanog partnera koji kroz brojna tehnološka rješenja i kontinuiranu podršku kompaniji pruža stabilan oslonac na globalnoj razini. Ovo priznanje rezultat je uspješne suradnje iza koje stoje trud i znanje Spanovih stručnjaka svakodnevno posvećenih kreiranju naprednih i inovativnih IT rješenja koja imaju za cilj unaprijediti digitalni segment poslovanja McDonald'sa širom svijeta. Vjerujem da smo dosadašnjm postignućima stvorili čvrste temelje koji će otvoriti nove prilike za dodatno jačanje suradnje“, poručio je član Uprave Spana i Direktor za tehnologiju Marijan Pongrac.

McDonald's i Span dugogodišnji su partneri, a cjelokupna tehnološka podrška usmjerena prema McDonalds'su podrazumijeva svakodnevni angažman velikog broja Spanovih stručnjaka različitih specijalnosti, smještenih u Spanovim uredima diljem svijeta, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram