Zatvori
PoslovniPuls
23/03/2022

Doznajte što blockchain može učiniti za vašu tvrtku! Prijavite se na dvodnevnu radionicu Blockchain Discovery

Trend implementacije blockchain tehnologija imat će snažan utjecaj na sve poslovne procese. S blockchainom stiže decentralizirana revolucija koja će iz temelja promijeniti način na koji obavljamo transakcije, upravljamo podacima i pružamo usluge. Nakon početnog blockchain hype-a koji su donijele kriptovalute, sve više se budi svijest kako primjena blockchaina u novoj generaciji web3 digitalnog svijeta seže puno dalje od digitalnih valuta.

Promjene dočekajte spremni

Razvoj inovacija nije rezerviran samo za neke odjele unutar poslovne organizacije. Kako bi se proširilo znanje o primjeni i brojnim benefitima koje blockchain tehnologija donosi svim industrijama, krajem travnja poslovna škola COTRUGLI organizira dvodnevnu Blockchain Discovery radionicu. 

Razvijte vlastiti blockchain projekt

Blockchain Discovery svojim pristupom kombinira digitalno usavršavanje s praktičnim inovacijskim iskustvom, usredotočujući se u potpunosti na blockchain tehnologiju i primjenu iste u svakodnevnom poslovanju. Radionica će se održati 26. i 27. travnja 2022. u hibridnom modelu, a za sudjelovanje nije potrebno predznanje o blockchainu. 

Radionica će polaznicima na jednostavan način objasniti osnove blockchain tehnologije i približiti praktične primjene u poslovnim procesima. Na radionicu možete prijaviti tim iz svoje tvrtke, a moguće su i individualne prijave.

Zašto sudjelovati?

Kroz ovu radionicu imat ćete priliku otkriti nove poslovne i industrijske mogućnosti primjene blockchaina te identificirati i izraditi projektni prijedlog za vašu tvrtku temeljen na blockchainu kojim možete ostvariti stratešku prednost na tržištu. 

Za više informacija i prijavu na radionicu posjetite ovaj link

Više o organizatoru: 

COTRUGLI Business School svojim djelovanjem pozicionirala se kao vodeća poslovna škola u JI Europi. Kroz međunarodno akreditirane MBA programe, koji čine okosnicu njene ponude, okupila je više od 2300 alumnija, od kojih su mnogi istaknuti lideri vodećih regionalnih kompanija. Kontinuiranim praćenjem razvoja novih tehnologija i njihovim utjecajem na poslovanje, kroz svoje edukativne programe i događaje, nastoji pomoći pojedincima i organizacijama usvojiti relevantno znanje koje im omogućuje bržu  implementaciju i poboljšanje organizacijskih procesa. Kroz edukacije i treninge prilagođene specifičnim potrebama raznih vodećih kompanija diljem regije kroz ovu školu prošlo je više od 20 000 polaznika.

SPONZORIRANO / PROMO

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram