Zatvori
PoslovniPuls
17/03/2022

Atos Hrvatska ponovno dobitnik "Great Place To Work" certifikata

Hrvatski Atos je treću godinu zaredom dobio certifikat Great Place To Work (GPTW), najpoznatije svjetsko priznanje u području zadovoljstva zaposlenika. Oba Atosova društva u Hrvatskoj – Atos IT Solutions and Services i Atos Convergence Creators – obranila su svoj status među najboljim poslodavcima za 2022. godinu kao jedine kompanije iz Hrvatske, navodi se u objavi.

Prestižni certifikat GPTW dodjeljuje se organizacijama koje pružaju najbolje zaposleničko iskustvo, a dodjeljuje ga međunarodni GPTW institut na temelju rezultata anonimnog ispitivanja zadovoljstva zaposlenika i izračuna indeksa povjerenja zaposlenika u kompaniju.

Prilikom ispitivanja zaposlenici ocjenjuju kredibilitet, komunikaciju i integritet menedžmenta, poštovanje koje vodstvo kompanije pokazuje prema zaposlenicima, pravednost u prepoznavanju uspjeha, materijalnom i nematerijalnom nagrađivanju, unaprjeđivanju, prilikama za razvoj koje kompanija nudi, ponos, ravnopravnost i zajedništvo na radnom mjestu.

„U vremenima kao što su ova, važno je da poslodavac razumije svoje zaposlenike i svakodnevne izazove koje život stavlja pred njih te da im se prilagodi što je više moguće. Osim toga, važno je ulagati vrijeme i energiju u stvaranje odličnih timova koji jedni drugima služe kao sigurnosna mreža i zbog čije je suradnje svaki pojedinac osnažen. A uz takvu podršku i tim postaje nepobjediv", istaknula je Mirela Šola, direktorica Odjela ljudskih resursa u Atosu.

„Ta se snaga dobrog tima vidi i u našem radu, Atos je poslovni partner na kojeg se klijenti rado oslanjaju, a snaga tima dovela nas je i do trećeg priznanja Great Place To Work. Atos je iz godine u godinu sve bolje mjesto za rad, unatoč svim nedaćama koje je pandemija donijela. Iznimno sam ponosna na naš sjajni tim kao i na Atosovu politiku da su zaposlenici uvijek na prvom mjestu”, zaključila je Šola.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram