Zatvori
PoslovniPuls
14/03/2022

Besplatni COTRUGLI Tech Megatrends webinar: Blockchain, Edge Computing i AI

Tehnologija pokreće transformaciju svijeta i način na koji živimo u njemu. Tijekom pandemije, velikom brzinom implementirala se u gotovo sva područja poslovnog i privatnog okruženja i postala ono bez čega više ne možemo. Dok se Industrija 5.0 približava, našu blisku budućnost oblikovat će tehnološki megatrendovi. 

Najsuvremeniji tehnološki megatrendovi bit će tema webinara „Tech Megatrends“ kojeg će voditi Bojan Hadžisejdić, direktor i partner tvrtke Nephos i bivši polaznik EMBA programa poslovne škole COTRUGLI, koja je organizator ovog događaja. 

Bez obzira na to jeste li tech entuzijast ili se želite bolje upoznati s temama poput: Edge Computing, Responsible AI, Blockchain, Quantum Computing, VR/AR i Cyber Security, ovaj webinar pravo je mjesto za vas!

Sudjelovanjem na webinaru bolje ćete razumjeti utjecaj ovih tehnoloških trendova na organizacije, saznati zašto ih je važno prihvatiti te kako ih najbolje implementirati u vaše poslovanje i time omogućiti inovativne procese i konkurentsku prednost.

Webinar je besplatan, a održat će se u utorak, 15. ožujka 2022. s početkom u 15.00 sati na Zoom platformi. Rezervirajte svoje mjesto

Više o predavaču: 

Bojan Hadžisejdić, MBA izvršni je direktor i partner u tvrtki Nephos. Više od 15 godina iskustva u IT industriji pružilo mu je izvrsnu mješavinu poslovnih i tehničkih vještina. Stručnjak je za područje poslovne transformacije i razvoj, savjetovanje o cloud transformaciji te procjenu i definiranje potencijala primjene blockchain tehnologija u različitim poslovnim scenarijima. Završio je Executive MBA program u COTRUGLI poslovnoj školi. 

SPONZORIRANO / PROMO

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram