Zatvori
PoslovniPuls
09/03/2022

Vraća se legendarni LimeWire - ovaj put kao NFT marketplace

Jedan od pionira peer-to-peer razmjene datoteka, nerijetko i onih ilegalnih, vraća se, ali samo imenom. Novi LimeWire, iza koje stoji austrijska tvrtka, koja je u međuvremenu otkupila intelektualno vlasništvo i pravo korištenja naziva originalnog servisa, lansirat će novi LimeWire u obliku marketplacea za non-fungible tokene (NFT), danas je najavljeno.

LimeWire će tako ponuditi limitirane edicije glazbe, ekskluzivne live verzije pjesama, dosad neobjavljene pjesme, demo verzije, kao i digitalni merchandise.

“Radimo na tome da umjetnicima dopustimo potpunu fleksibilnost i kontrolu kada je u pitanju njihov sadržaj. Važno je napomenuti da LimeWire ne pokrećemo ponovno kao alternativu platformama za streaming, već kao dodatni kanal za umjetnike za prodaju ekskluzivne glazbe i umjetnosti. Također ćemo ponuditi jedinstvenu metodu da se umjetnici povežu sa svojom najvjernijom zajednicom obožavatelja", rekao je CEO LimeWirea, Paul Zehetmayr.

Lansiranje LimeWire-a je najavljeno za svibanj ove godine, a prijaviti se za rani pristup možete putem njihove službene web stranice.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram