Zatvori
Foto: Tenderly
PoslovniPuls
04/03/2022

Srbijanska blockchain platforma dobila investiciju od 40 milijuna dolara

Srbijanska blockchain platforma Tenderly, osigurala je investiciju vrijednu čak 40 milijuna dolara, objavljeno je. Tenderlyjeva platforma bazirana je na Ethereum blockchainu, a programerima olakšava izradu inovativnih web3 proizvoda i aplikacija.

Iz srbijanskog startupa objavili su kako će prikupljeni kapital iskoristiti za daljnji razvoj svoje platforme, privlačenje novih korisnika, ali i za širenje timova u uredima u Beogradu i San Franciscu.

"Svoje mjesto u ovoj industriji osigurali smo gradeći jedinstvenu platformu koja želi pomoći svim softverskim inženjerima, bez obzira na njihov nivo znanja. Ponosni smo na činjenicu da je Tenderly prvi izbor svih relevantnih blockchain kompanija i nova investicija omogućit će da iskoristimo tu situaciju kako bismo osigurali kontinuirani rast. Uz to, želimo se vratiti i lokalnoj zajednici i pomoći drugima na isti način na koji smo i mi dobili pomoć kada smo počinjali. Zbog toga radimo na pokretanju inicijative Tenderly Garaža koja će služiti kao platforma za edukaciju i povezivanje startup zajednice u Srbiji", izjavio je osnivač i CEO Tenderlyja, Andrej Benčić.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram