Zatvori
PoslovniPuls
03/03/2022

Nizozemski cloud div kupio hrvatsko - britanski fintech startup Bizzon

Hrvatski startup s londonskom adresom, Bizzon, preuzet je od strane nizozemske kompanije Mews, koja se fokusirala na cloud softver za hotelijersku industriju.

Iza Bizzona, koji je razvio vlastite platne sustave i sustave naručivanja za hotele, stoje iskusni tehnološki poduzetnici Saša Šarunić (inače suosnivač digitalne agencije FIVE) i Ante Kotarac (kojeg najviše pamtimo po popularnom Goli ± Bosi hostelu u Splitu).

Među Bizzonovim korisnicima danas se nalazi više od 500 hotela u 15 zemalja, uključujući i hotele iz Accor grupacije, a ove godine očekuju snažan rast broja svojih korisnika.

"Mews postavlja nove standarde za hotelijersku industriju. Ovo je za nas nevjerojatno uzbudljiv trenutak i naš tim, ali i naši korisnici, sigurno će imati korist od resursa i znanja koje Mews donosi na stol", objavili su iz Bizzona koji je i prije akvizicije surađivao s Mews-om.

Vrijednost preuzimanja nije objavljena.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram