Zatvori
PoslovniPuls
07/02/2022

Gideon Brothers peti rođendan proslavio novim imenom i vizualnim identitetom

Hrvatski robotički startup Gideon Brothers, danas slavi petu godišnjicu osnivanja, koju je obilježio promjenom naziva tvrtke (ubuduće će se nazivati samo Gideon) kao i novim vizualnim identitetom.

"Izuzetno smo ponosni na ono što radimo u Gideonu i zahvalni smo našim zaposlenicima, partnerima, prijateljima i kupcima koji stoje uz nas i podupiru naš rast. Iza našeg novog looka i dalje je ista tvrtka i isti tim – iako smo sada još veći i bogatiji talentom. Jednako smo posvećeni našoj viziji: pomoći čovječanstvu da ostvari eksponencijalni rast kapaciteta globalnih lanaca opskrbe", izjavio je Matija Kopić, suosnivač i glavni izvršni direktor Gideona.

Gideon peti rođendan dočekuje u užurbanim pripremama za predstavljanje nove serije revolucionarnih rješenja kojima će po prvi puta moći automatizirati niz specifičnih operacija rukovanja materijalom. Istovremeno, tvrtka snažno jača svoj danas međunarodni tim, koji se u posljednjih godinu dana udvostručio na 140 zaposlenih u Hrvatskoj, SAD-u i Njemačkoj. Broj zaposlenih nastavit će rasti te tvrtka trenutno ima više od 30 otvorenih pozicija.

"Naš novi vizualni identitet odražava novu energiju i redefinirani fokus na razvoj najboljih rješenja za specifične, kompleksne izazove naših kupaca. Ovom evolucijom branda želimo bolje komunicirati širinu naše ekspertize i uskladiti je s redefiniranim fokusom i vizijom. Upravo zato, naš novi vizualni identitet je jednostavniji, pristupačniji, nadahnut ljudima i uvijek u pokretu", pojasnila je Sanja Buterin, direktorica marketinga u Gideonu koji je prošle godine osigurao ukupna ulaganja vrijedna 32 milijuna dolara.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram