Zatvori
PoslovniPuls
03/02/2022

Od danas u službenoj prodaji HNS-ov navijački token VATRENI

Nakon iznimno velikog interesa i uspješno završene pretprodaje, od danas je službeno otvorena javna prodaja tokena VATRENI poručuju iz HNS-a.

Cijena tokena u otvorenoj prodaji iznosi 1 dolar uz minimalni ulog od 25 dolara (165 kuna, prema srednjem tečaju HNB-a).

"Svi vjerni navijači hrvatske nogometne reprezentacije koji posjeduju token VATRENI imat će pravo prvenstva pri kupnji ulaznica za utakmice, moći će sudjelovati u određenim odlukama HNS-a te će imati pristup ekskluzivnim proizvodima i VIP iskustvima. VATRENI token svojim vlasnicima omogućava i plaćanje na više od 200 prodajnih mjesta u Hrvatskoj koja primaju kriptovalute te trgovanje i zamjenu za drugu kriptovalutu na otvorenoj burzi Uniswap", navode u objavi iz HNS-a.

VATRENI token se može kupiti direktno na linku: https://tokenapp.biznisport.com/offers

Na web stranici se je potrebno ulogirati (napraviti vlastiti račun) kako bi se omogućila kupnja VATRENI tokena. Potom pratiti jednostavne upute. Na istoj stranici će se kasnije nalaziti i aplikacija, koja će omogućiti lakše kupovanje i razmjenu.

Foto: HNS

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram