Zatvori
Jasmin Hadžić
31/01/2022

Čini se kako ćemo uskoro vidjeti i kladioničarski metaverzum

Britanska kompanija Entain možda nije pretjerano poznata na prvi pogled, ali riječ je o jednoj od najvećih svjetskih kladionica koja pod svojim kišobranom ima poznate kladioničarske i kasino brendove poput Bwin, Gamebookers, PartyPoker i druge.

A Entain sada najavljuje formiranje eksperimentalne divizije pod nazivom Ennovate, koja će razvijati "napredna sportska i zabavna iskustva u metaverzumu". Entain u ovaj pothvat planira uložiti 100 milijuna funti koji će biti uloženi u inovativne startupe, ali i u razvoj vlastitih aplikacija za non-fungible tokene (NFT), virtualnu realnost (VR) i proširenu realnost (AR). A ljubitelji igrača na sreću sve će moći testirati uskoro na dvije fizičke VR zone.

"Želimo biti predvodnici s novim, uzbudljivim proizvodima i iskustvima za kupce i koristiti našu vrhunsku tehnologiju za pionirsku inovaciju u sportu, igrama i interaktivnoj zabavi za metaverzum", rekla je izvršna direktorica Entaina Jette Nygaard-Andersen.

Partneri u Ennovateu bit će i britanski telekom BT, kao i blockchain startup Theta Labs.

TEME:  
AUTOR: Jasmin Hadžić
Osnivač digitalne agencije VIDI MEDIA koja klijentima nudi usluge izrade web stranica po mjeri, online oglašavanja (Google Ads, Facebook, Instagram), SEO-a (optimizacije za internet tražilice) i social media marketinga. Web stranica
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram